„Balkanski“ porazom završio jesenji deo prvenstva

   Fudbalski klub „Balkanski“ poražen je danas u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva zone „Jug“ u Bojniku od domaće „Puste reke“ sa 3:0. Na poluvremenu je domaćin imao 2 gola prednosti i do kraja susreta je još jednim pogotkom ostvario uverljivu pobedu.

   Posle 15 odigranih susreta „Balkanski“ je ostvario skor od 6 pobeda, 2 nerešena susreta i 7 poraza i sa 20 poena će biti u sredini tabele. Sve bodove dimitrovgradski fudbaleri osvojili su na domaćem terenu, gde su samo u prva 2 kola odigrali nerešeno, a zatim ostvarili 6 pobeda, ali sa gostovanja nisu doneli nijedan bod. Gol razlika na domaćem terenu je 18 datih i 6 primljenih golova, ali je zato na gostovanjima poražavajuća – samo 3 postignuta pogotka i čak 27 primljenih.

   „Balkanski“ u prolećnom delu prvenstva ima teži raspored i jedno gostovanje više, pa će trener Nebojša Rangelov više fokusa morati da stavi na igru na gostovanjima, jer će svaki bod koji se osvoji na strani biti dragocen.

Т. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Ostavi komentar