a
 

„Željuša“ u nedelju zatvara jesen pred svojim navijačima

   Fudbalski klub „Željuša“ u 13. kolu Opštinske lige Pirot u nedelju 27. novembra u sportskom centru „Park“ dočekuje „Slobodu“ iz Rasnice. Početak susreta zakazan je za 13:00 časova.

   „Željuša“ ima 10 odigranih susreta sa skorom od 5 pobeda, jednim nerešenim susretom i 4 poraza i sa 15 bodova trenutno je na petom mestu na tabeli. „Sloboda“ ima samo bod manje i trenutno je sedma.

   „Željuša“ je kažnjena oduzimanjem boda i izgubila je utakmicu drugog kola službenim rezultatom 3:0, zbog nastupa igrača sa parnim kartonima. Za tu odluku Okružnog saveza predstavnici „Željuše“ saznali su pred prošlonedeljni nastup u Pirotu.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar