a
 

Humanitarni koncert Kulturno-umetničkog društva „Caribrod“ za pomoć Jeleni Ž. Petrov

   Centar za kulturu Dimitrovgrad i Kulturno-umetničko društvo „Caribrod“ 23. decembra (petak) od 18:00 časova organizuju humanitarni koncert za pomoć dimitrovgrađanki Jeleni Ž. Petrov. Na koncertu će nastupiti prvi, drugi i treća ansambl KUD-a „Caribrod“, a kao gosti učestvovaće i KUD „Dukat“ iz Pirota „Caribrodski orkestar“, KUD „Meldija 2012“ iz Dragomana i rok grupa „Imagination theory“. Medijski pokrovitelj koncerta je Radio-televizija Caribrod.

   Cena ulaznice za ovaj humanitarni koncert je 200 dinara, a kompletan prihod biće uplaćen na račun Jelene Ž. Petrov kao pomoć u njenom daljem lečenju i za nabavku citostatika neophodnih za dalju terapiju.

   Svi koji žele da pomognu, sredstva mogu uplatiti na tekući račun Crvenog krsta Dimitrovgrad broj: 325-9500700036515-66 sa svrhom – za pomoć Jeleni Ž. Petrov.

T. Aleksov

Foto: KUD „Caribrod“

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar