a
 

Humanitarni koncert za Jelenu Ž. Petrov

   Kulturno-umetničko društvo „Caribrod“ pri Centru za kulturu, radio- televizija „Caribrod“ i Crveni krst Dimitrovgrad, sinoć su organizovali humanitarni koncert za pomoć Jeleni Ž. Petrov, kao podršku u njenom daljem lečenju.

   Na koncertu su nastupili prvi, drugi i treći ansambl KUD-a „Caribrod“ sa solistima i gosti: KUD „Dukat“ iz Pirota „Caribrodski orkestar“, KUD „Meldija 2012“ iz Dragomana i rok grupa „Imagination theory“.

   Sakupljeno je više od 50000 dinara od prodatih ulaznica i dobrovoljnih priloga.

   Svi koji žele da pomognu Jeleni u daljem lečenju, sredstva mogu uplatiti na tekući račun Crvenog krsta Dimitrovgrad broj: 325-9500700036515-66 sa svrhom – za pomoć Jeleni Ž. Petrov.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleskov

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar