Obe selekcije košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ gostuju u Leskovcu

   Dve utakmice odigraće u subotu 11. februara košarkaši „Dimitrovgrada“ u Leskovcu protiv domaćih ekipa.

   Prvo će kadeti u 11. kolu Kvalitetne lige južne i istočne Srbije odigrati svoj susret protiv vršnjaka iz „Playoffa“ od 12:00 sati. Ekipa iz Leskovca trenutno je na petom mestu na tabeli sa 6 pobeda i 4 poraza, dok su kadeti „Dimitrovgrada“ na dnu sa 2 pobede i 10 poraza.

   Seniorska ekipa košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ od 19:00 časova igra derbi susret 16. kola Prve muške regionalne lige protiv „Zdravlja“. Obe ekipe su u vrhu tabele i biće ovo derbi utakmica ovog kola. „Zdravlje“ je na četvrtom mestu sa 10 pobeda i 5 poraza, dok je „Dimitrovgrad“ jedno mesto ispod sa pobedom manje.

T. Aleksov

Foto: Petar Videnov

Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Ostavi komentar