a
 

U Dimitrovgradu održano Info veče NLP-a

   U organizaciji Narodne biblioteke „Detko Petrov“ iz Dimitrovgrada i Holističkog centra „Synchrony” iz Pirota večeras je u Edukativno-obrazovnom centru u Dimitrovgradu održano Info veče NLP-a.

   Osnove neuro-lingvističkog programiranja kao sve popularnije psihološke metodologije zainteresovanim Dimitrovgrađanima predstavio je dr Darko Cvetković, Internacional NLP Trainer i Reiki Master, kao predstavnik NLP Energy House-a iz Niša, zajedno sa kolegama Tamarom Radisavljević i Veljkom Mladenovićem. Info veče bilo je i uvod u set radionica pod nazivom “Oblikuj svoj život”, koje imaju za cilj da ideje i tehnike NLP-a približe i stanovnicima manjih gradova u Srbiji.

   Prva radionica u Dimitrovgradu biće održana 9. marta u prostorijama Narodne biblioteke “Detko Petrov”, pod radnim naslovom “Pozitivan impuls životu”. Tročasovne radionice na kojima će biti obrađivani problemi poput oblikovanja budućnosti, pitanja vrednosti i uverenja i oslobađanja od stresa zainteresovani će počev od 9. marta moći da posećuju u razmaku od dve nedelje u naredna četiri meseca.

D. Jelenkov

Foto: Ivica Ivanov

Bez komentara

Ostavi komentar