a
 

Kadetska ekipa ŽOK-a „Caribrod“ savladala „Student“ iz Niša

   U okviru 10. Kola Međuokružne lige Niš kadetska ekipa ŽOK-a „Caribrod“ savladala je danas u hali u Sportskom centru Park ekipu niškog „Studenta“ sa 3:0 u setovima (25:16, 25:9, 25:16). Meč je trajao sat vremena. Ovo je ujedno bila prva pobeda mladih dimitrovgradskih odbojkašica na domaćem terenu, a ukupno druga u prvenstvu. U narednom 11. kolu koje je na programu sledećeg vikenda kadetkinje „Caribroda“ gostuju ekipi „Milenijuma“ u Nišu.

   Juniorke ŽOK-a „Caribrod“ su slobodne u ovom kolu, a narednog vikenda odmeriće snage sa vršnjakinjama iz niškog „Milenijuma“. Meč se igra u Dimitrovgradu.

 A. Todorov

Foto: Miša Georgijev

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar