a
 

„STC Caribrod“ na Međunarodnoj turističkoj berzi u Berlinu, “ITB – Berlin 2017“

   Od 8. do 12. marta u Berlinu će biti održana Međunarodna turistička berza, “ITB – Berlin 2017“. Na jednoj od najvažnijih međunarodnih turističkuih manifestacija na svetu naći će se oko 11.000 izlagača iz preko 180 zemalja. Ovaj turistički skup ima za cilj predstavljanje turističke ponude zemalja, regija, gradova, a biće organizovan i čitav niz konferencija, seminara i predavanja sa ciljem razmene informacija i rezultata istraživanja u turističkoj industriji.

   Na ovogodišnjoj turističkoj smotri u Berlinu učestvovaće i „Sportsko turistički centar Caribrod“ iz Dimitrovgrada, koji će predstaviti  turističku ponudu i potencijale dimitrovgradskog kraja. STC če biti na zajedničkom štandu turističke organizacije Srbije sa još oko 20-ak turističkih organizacija iz cele zemlje.

 A. Todorov

Foto: STC Caribrod

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar