Fudbal “Zona Jug“: Branislav Ivanov u 90-om minutu srušio “Dubočicu”

Pogotkom Branislava Ivanova u 90-om minutu, fudbaleri “Balkanskog” savladali su danas u Sportskom centru “Park” u Dimitrovgradu ekipu “Dubočice” iz Leskovca razultatom 3:2 (1:2), u derbi susretu 17. kola fudbalske Zone Jug.

Domaćin je odlično otvorio utakmicu i već u 5-om minutu poveo pogotkom Lazara Manića. Međutim, gosti iz Leskovca, do kraja poluvremena preokreću rezultat u svoju korist. Tvorac preokreta bio je vremešni Nikola Đokić. On je najpre u 30-om minutu sa bele tačke doneo izjednačenje, da bi u 39-om fenomenalnim udarcem sa preko 25 metara matirao nemoćnog Milčeva.

Na samom startu drugog poluvremena, penal za “Balkanski”. Siguran egzekutor najstrože kazne, a ujedno i jedan od najboljih aktera današnje utakmice je Saša Vasov. U nastavku meča otvorena igra sa obe strane. Gosti nisu iskoristili svoje šanse, Balkanski jeste. Igrao se 90 minut. Nakon kornera sa desne strane, u šesnaestercu se najbolje snalazi iskusni centarfor “Balkanskog” Branislav Ivanov i donosi veliko slavlje domaćoj publici i drugu uzastopnu prolećnu pobedu svom timu.

Posle nekompletnog 17. Kola “Balkanski” zauzima 5. mesto na tabeli sa 26 osvojena boda. Narednog vikenda u 18. kolu Zone Jug dimitrovgradski fudbaleri gostuju drugoplasiranoj ekipi “Budućnosti” iz Orašja.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar