U subotu 1. aprila u Dimitrovgradu panel diskusija na temu: “Zaštita potrošača“

U subotu 1. aprila sa početkom od 11:00 časova, u Edukativno-obrazovnom centru u Dimitrovgradu, biće održana panel diskusija na temu: “Zaštita potrošača – Privatizacija javnih i javno-komunalnih preduzeća u Srbiji u svetlu zaštite interesa potrošača – dosadašnja iskustva iz Srbije i EU“. Moderator skupa biće Perica Stojčev, zamenik predsednika Zavičajnog udruženja „Caribrod“ iz Niša, koje organizuje ovo predavanje.

Debatu će voditi predsednik Nacionalne asocijacije potrošača ”Aktivni potrošači” iz Bugarske, Bogomil Nikolov i predsednik udruženja za zaštitu potrošača ”Forum”- Niš, Jovan Jovanović. Pored predstavnika lokalnih samouprava iz okruga i Bosilegrada, skupu će prisustvovati i Generalni konzul R. Bugarske u Nišu, Edvin Sugarev, kao i predstavnici rukovodstava i sindikata javno-komunalnih predužeća iz Dimitrovgrada, Pirota i Bosilegrada.

Panel diskusija se održava u okviru projekta „Kulturni centar Caribrod“ – širenje mreže kulturnih, informacionih i literarnih aktivnosti u Srbiji, koji je finansijski podržalo Ministarstvo spoljnih poslova Republike Bugarske, u saradnji sa Generalnim konzulatom R. Bugarske u Nišu. Koordinator projekta je dr Ljuben Aleksov.

 А. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar