Dimitrovgrad pobednik druge Međunarodne olimpijade za osobe trećeg doba

Penzioneri Dimitrovgrada pobednici su druge “Međunarodne olimpijade za osobe trećeg doba“, koja je održana danas u Dimitrovgradu. Drugo mesto pripalo je ekipi Pirota, treće Godeču (R. Bugarska), a četvrto mesto zauzela je Bela Palanka.

Penzioneri su se nadmetali u nekoliko disciplina – šutiranje na koš, pikado, šutiranje na gol, štafeta, narodne igre i šah. Ova rekreativno-sportska manifestacija protekla je u duhu fer pleja i promovisanja sporta.  

Predsednik Udruženja penzionera Dimitrovgrad Asen Radoicev kaže za FAR da je zadovoljan organizacijom ove sportske priredbe, izrazivši nadu da će se u budućnosti povećati masovnost takmičenja, a ujedno se zahvalio Sportsko-turističkom centru na logističkoj podršci.

Organizatori ovogodišnjeg takmičenja su Udruženje penzionera opštine Dimitrovgrad i Ustanova za sport i turizam „Sportsko-turistički centar“ Caribrod.

Za portal “Far” svoje utiske o takmičenju prenosi Asen Radoicev.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar