a
 

Rok koncert u Dimitrovgradu

Sinoć je je u sali Centra za kulturu održan rok koncert uz učešće 3 grupe iz Dimitrovgrada i Dragomana – Republika Bugarska.

Malobrojnoj publici predstavili su se sastavi: „Imagination Theory“ iz Dimitrovgrada, „Meldi“ iz Dragomana i „Rok generacija“ iz Dimitrovgrada.

Organizator koncerta je Dimitar Davitkov, frontmen grupe „Rok generacija“ u saradnji sa Centrom za kulturu i uz pomoć Opštine Dimitrovgrad.

Rok u Dimitrovgradu nije umro, ali je izgleda na intenzivnoj nezi, sudeći po više nego slaboj poseti publike, iako je ulaz za ovaj koncert bio slobodan.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar