Fudbal: Porazi “Balkanskog“ i “Željuše“

Fudbaleri “Balkanskog“ poraženi su u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu sa 0:4 (0:1) od ekipe “Budućnosti“ iz Popovca, u 23. kolu Zone Jug. Strelci za gostujuću ekipu bili su Lazarević u 16-om, Paunović u 54-om, Jovanović u 72-om i Trajković u 90-om minutu meča.

“Balkanski“ je tokom većeg dela utakmice bio u podređenoj ulozi na terenu. Gosti su bili bolji rival, kontrolisali igru i na kraju zasluženo odneli bodove iz Dimitrovgrada.

Nakon nekompletnog odigranog  kola “Balkanski“ zauzima osmu poziciju na tabeli sa 30 osvojenih bodova. U narednom kolu, koje je na programu idućeg vikenda, izabranici Nebojše Rangelova idu na megdan ekipi “Sloge“ u Leskovcu, koja se nalazi u donjem delu tabele. 

U 17. kolu Opštinske lige Pirot fudbaleri “Željuše“ poraženi su u Pirotu od ekipe “Senjaka“ rezultatom 2:1 (0:1). “Željuša“ je povela pogotkom Danijela Igova u 14-om minutu susreta. Tim rezultatom otišlo se na odmor. U nastavku meča preokret. Nemanja Mančić u 48-om i Saša Mitić u 64-om minutu donose 3 boda lideru na tabeli. “Željuša“ je meč završila sa desetoricom igrača na terenu, pošto je u 77-om minutu, zbog drugog žutog kartona, isključen Bojan Gligorijević.

“Željuša“ je u dosadašnjem toku prvenstva osvojila 27 bodova i zauzima peto mesto na prvenstvenoj tabeli. U narednom 18. kolu u Dimitrovgrad stiže “Lokomotiva“ iz Belog Polja, koja je predposlednja sa 12 bodova.

 A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar