XIV sednica SO Dimitrovgrad u petak 5. maja – na dnevnom redu 17 tačaka

U petak 5. maja biće održana XIV sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad. Na dnevnom redu naći će se 17 tačaka, među kojima su razmatranje i usvajanje predloga Odluke o usvajanju godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Dimitrovgrad za 2017. godinu, kao i razmatranje i usvajanje predloga Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja.

Pred odbornicima će se naći i izveštaji o radu budžetskih korisnika za 2016. godinu sa finansijskim izveštajima, među kojima su Centar za socijalni rad, Centar za kulturu, Narodna biblioteka „Detko Petrov“, Dom zdravlja i Sportsko-turistički centar „Caribrod“.

Jedna od tačaka na sednici lokalnog parlamenta biće razmatranje i usvajanje predloga Programa podrške mladima u opštini Dimitrovgrad u 2017. godini.

Sednica SO Dimitrovgrad počinje u 10:00 časova.

Desetak tačaka sa dnevnog reda naći će se na sutrašnjoj javnoj raspravi, koja će biti održana u sali Skupštine opštine od 12:00 sati, a na koju su pozvani predstavnici nadležnih organa opštine, javnih službi, udruženja, zainteresovani građani i mediji.

 A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar