Fudbal – “Zona jug“: „Balkanski“ igrao nerešeno protiv „Brzog Broda“ u Dimitrovgradu

Fudbalski klub „Balkanski“ odigrao je danas u Dimitrovgradu nerešeno 1:1 (1:1) protiv ekipe OFK „Brzi Brod“, u okviru 25. kola fudbalske Zone jug. Strelac za „Balkanski“ bio je Manić u 9. minutu, dok je jedini pogodak za goste postigao Nedeljković u 35. minutu.

Balkanski je odlično otvorio utakmicu i već u 9. minutu stiže do vođstva pogotkom Manića. U 26. minutu centarfor „Balkanskog“ Branislav Ivanov oboren je u kaznenom prostoru gostiju, međutim po mišljenju glavnog sudije meča Borivoja Stajića iz Leskovca nedovoljno za najstrožu kaznu.

U 35. minutu gosti stižu do izjednačenja, strelac je Nedeljković. U nastavku meča domaći imaju inicijativu, stvaraju šanse, međutim, rezultat je ostao nepromenjen.

Nakon ovog kola „Balkanski“ je deseti na tabeli sa 31 osvojenim bodom. U narednom 26. kolu, izabranici Nebojše Rangelova putuju na megdan trećeplasiranoj ekipi „Pčinje“ iz Trgovišta.

 A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar