Fudbal: Poraz “osakaćenog“ „Balkanskog“ u Trgovištu, predstoji borba za opstanak u ligi

Fudbaleri „Balkanskog“ poraženi su rezultatom 4:0 (2:0) od ekipe „Pčinje“ u Trgovištu, u okviru 26. kola fudbalske “Zone jug“. Balkanski je na ovom susretu nastupio bez nekolicine standardnih prvotimaca, a razlog tome leži u povredama i parnim kartonima igrača. Četiri kola pre kraja prvenstva, „Balkanski“ se nalazi na 11. mestu na tabeli sa 31. osvojenim bodom.

U narednom kolu, koje je na programu u sredu, 17. maja, u Dimitrovgrad dolazi poslednjeplasirana ekipa na tabeli „Mladost“ iz Medoševca, a dimitrovgradskim fudbalerima bi pobeda u tom susretu bila od izuzetnog značaja u borbi za opstanak u ligi. Nakon utakmice sa ekipom „Mladosti“, izabranike Nebojše Rangelova očekuju dva teška gostovanja protiv „Morave“ iz Vladičinog hana i „Vranjske banje“, dok u poslednjem 30. kolu u SC „Park“ na megdan „Balkanskom“ stiže „Pusta reka“ iz Bojnika.

 A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar