a
 

Vozač automobila na državnom putu kod Beleša oborio dva pešaka koja su zadobila teške telesne povrede

Policijska uprava Pirot saopštava da su dva mladića, uzrasta 21. i 24. godine zadobila teške telesne povrede u udesu, koji se tokom jučeranjeg dana dogodio na državnom putu Pirot-Dimitrovgrad kod naselja Beleš.

Do nezgode je došlo kada je vozač automobila, usled vožnje pod dejstvom alkohola, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu stranu kolovoza, oborio dva pešaka koji su se kretali bankinom i pritom im naneo teške telesne povrede.

Nadležni iz MUP-a Srbije i Auto-moto-saveza Srbije i dalje apeluju učesnicima u saobraćaju na maksimalan oprez za volanom, poštovanje zakonskih propisa i saobraćajnih znakova, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih udesa i neželjenih posledica na putu.

 P. Videnov

Foto: mup.gov.rs

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar