Mlada bosilegradska stonoteniserka Kristina Zarkov osvojila dva bronzana odličja na turniru “Yasaka Sebria Open 2017“ u Nišu

Mlada bosilegradska stonoteniserka, članica SSU „Mladost“ iz Bosilegrada Kristina Zarkov osvojila je dve bronzane medalje u kategoriji kadetkinja i juniorki na internacionalnom stonoteniskom turniru “Yasaka Serbia Open 2017“, koji je održan 3. juna u Nišu. Pored Zarkove, na turniru je nastupilo još nekoliko stonotenisera SSU „Mladost“, među kojima su Nikola Zaharijev, Petar Zarev, Bratislav Stojimenov i  Aleksandar Zaharijev.

Trener bosilegradskih stonotenisera, Nikola Taleski kaže u razgovoru za portal FAR, da je izuzetno ponosan na izdanje svojih takmičara na stonoteniskom turniru u Nišu.

„Nastavićemo sa napornim treninzima i uveren sam da ćemo na nekom od narednih turnira ostvariti još bolji plasman. Ovom prilikom izrazio bih zahvalnost organizatorima turnira Stonoteniskom klubu „Železničar“ iz Niša, Draganu Đorđeviću, predsedniku Regionalnog stonoteniskog saveza Niš i Milošu Milenkoviću, predsedniku Stručnog saveta regiona Niš, kao i opštini Bosilegrad i predsedniku Vladimiru Zaharijevu na finansijskoj podršci za naše učešće na turniru“, istakao je Taleski.

Stonoteniski turnir “Yasaka Serbia Open 2017“ u Nišu bio je međunarodnog karaktera i okupio je mlade stonotenisere iz Srbije, Bugarske i Makedonije.

 A. Todorov

Foto: Nikola Taleski

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar