Uskoro završetak radova u ulici Sutjeska u Dimitrovgradu

Radovi na rekonstukciji vodovodne mreže u ulici Sutjeska u Dimitrovgradu, koji su počeli krajem aprila meseca ove godine i koje izvode ekipe javnog preduzeća Komulac u okviru planiranih aktivnosti za 2017. godinu, uskoro će biti završeni, najavio je Vladica Dimitrov, predsednik opštine Dimitrovgrad.

Nakon ispiranja novopostavljene vodovodne mreže, sva domaćinstva će biti priključena na mrežu. Zatim će uslediti krpljenje rupa na potezu od mlekare Stara planina do raskrsnice sa ulicom Neškovo, kao i krpljenje ostalih delova sve do Stacionara. Jula meseca očekuje se kompletno asfaltiranje čitavog poteza gde je zamenjena vodovodna mreža. Za ovu godinu planirani su i radovi u još nekoliko ulica u gradu, kaže u izjavi za medije Dimitrov.

„Zamenjene su stare azbestne cevi u ulici Sutjeska i postavljene nove koje imaju garanciju od 100 godina, ali ja ću lično biti zadovoljan ukoliko nemamo nikakvih kvarova 20-ak godina. Danas će se najverovatnije krenuti sa ispiranjem vodovodne mreže, a za dan-dva bi trebalo da sva domaćinstva budu priključena na istu. Osim Sutjeske, do kraja tekuće godine planirani su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže, zameni kompletnih instalacija, i postavljanju novog asfaltnog pokrivača u ulicama Hilandarska, Svetosavska i Vasil Levski“ – ističe Dimitrov.

 A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar