Andrea Sergiev postigla drugi rezultat, Milica Stoicev sedma na prvenstvu centralne Srbije u atletici za mlađe juniore/kе i seniore/ke u Kragujevcu

Andrea Sergiev, članica аtletskog kluba „Balkan“ iz Dimitrovgrada postigla je drugi rezultat u kategoriji mlađe juniorke na pojedinačnom atletskom prvenstvu centralne Srbije za mlađe juniore/kе i seniore/ke održanom 24. juna na stadionu “Čika Dača“ u Kragujevcu. Ona je u disciplini skok u vis ostvarila lični rekord sa preskočenih 145 cm. Po propozicijama takmičenja, dve kategorije mlađa atletičarka nije mogla dobiti medalju, već joj je samo priznat ostvareni rezultat.

Milica Stoicev, takođe članica AK „Balkan“ uprkos tome što je imala najbolje vreme u drugoj takmičarskoj grupi, u ukupnom plasmanu zauzela je sedmo mesto u trci na 100 metara, sa vremenom 13.34 sekunde.

Povodom Dana olimpizma 23. juna, članovi AK „Balkan“ iz Dimitrovgrada na čelu sa predsednikom Jelenom Petrović i sekretarom Aleksandrom Markovim gostovali su u Pravecu – R. Bugarska, atletskom  klubu „Pravec 92“. Nadmetanje u Pravecu nije imalo takmičarski značaj, a svim učesnicima dodeljene su diplome i sportska oprema.

 A. Todorov

Foto: pixabay.com/ J. Petrović

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar