Na kupališnom kompleksu u Dimitrovgradu sezona u punom jeku

Sezona kupanja u Dimitrovgradu na kupališnom kompleksu u Sportskom centru „Park“ je u punom jeku. Vasil Andrejev, direktor „Sportsko turističkog centra“ kaže za FAR da je zadovoljan posetom na bazenima, jer „STC“ osim što nudi građanima simbolične cene karata za ulaz na kupalište, organizuje i bogat repertoar aktivnosti tokom letnjeg perioda.

„Našim sugrađanima nudimo vrhunski tretiranu vodu koja je prošla svu neophodnu kontrolu od strane „Zavoda za javno zdravlje“ iz Pirota. Smatram da zaista imamo simbolične cene karata na kupališnom kompleksu u Parku i da time izlazimo u susret našim sugrađanima jer godinama unazad opština Dimitrovgrad nije imala bazen. Dnevna karta košta 150 dinara, poludnevna 100 dinara, zakup ležaljke je takođe 100 dinara, dok uz đačku knjižicu, odnosno indeks cena ulaznice iznosi 80 dinara.

Ove godine želeli smo da nagradimo i učenike na teritoriji opštine Dimitrovgrad sa prosekom od 5.00, za koje smo odlučili da ulaz na kupališni kompleks bude besplatan. Takođe, u ponudi imamo i kartu – tip individualne rekreacije od 19:00 do 21:00 čas koja košta 500 dinara. Ovom prilikom pozivam naše sugrađane da ove vrele letjne dane provedu na našim bazenima“ – kaže Andrejev.

Kupališna sezona u Dimitrovgradu biće zatvorena sa početkom nove školske godine.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar