Zavičajno udruženje Caribrod: Panel diskusija „Ravnopravnost polova – nasilje u porodici i između polova“ 14. jula u Nišu

Zavičajno udruženje „Caribrod“ iz Niša u petak, 14. jula od 19:00 časova organizuje panel diskusiju na temu „Ravnopravnost polova – nasilje u porodici i između polova“. Skup će biti održan u sedištu udruženjam u ulici Kej 29. decembar, br. 8 u Nišu. Sastanak će otvoriti Edvin Sugarev, generalni konzul Republike Bugarske u Nišu i Ljuben Aleksov, predsednik udruženja.

Radni sastanak će voditi panelisti Zdravka Gigov, psiholog u Domu „Duško Radović“ u Nišu, Ljiljana Cvetanović, porodični psihoterapeut u Savetovalištu za porodicu i Ana Saćipović, predsednik udruženja romkinja „Osvit“ iz Niša. Moderator skupa biće Perica Stojčev, zamenik predsednika Zavičajnog udruženja „Caribrod.

Seminaru će prisustvovati Svetozar Aleksov, član Gradskog veća grada Niša, Dejan Milev, član Opštinskog veća opštine Dimitrovgrad, Dušica Davidović, odbornica u Skupštini grada Niša, dr Ljubiša Milosavljević, neuropsihijatar u Kliničkom centru u Nišu, Zoran Jović, direktor Centra za socijalni rad „Sveti Sava“ u Nišu, Slavica Andonov, predsednik udruženja „Balkan“, Emil Vacev, koordinator Saveta za manjinska pitanja i zainteresovani građani.

Panel diskusija se realizuje u okviru projekta „Kulturni centar Caribrod, širenje mreže kulturnih, informacionih i literarnih aktivnosti u Srbiji“, koji finansira Ministarstvo inostranih poslova Republike Bugarske.

 A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar