Devet medalja za članove AK „Mladost“ iz Bosilegrada u Nišu

Članovi atletskog kluba „Mladost“ iz Bosilegrada, njih 15-oro, osvojili su ukupno 9 medalja u drugom kolu Lige mladih Atletskog saveza centralne Srbije, koje je održano 21. jula na stadionu „Čair“ u Nišu.

U konkurenciji mlađih pionira Miodrag Zanev zauzeo je drugo mesto u trci na 50 metara sa preponama i treće u trci na 60 metara. U istoj konkurenciji Stefan Stojanov je osvojio dva druga mesta u disciplinama bacanje kugle i vorteks. On je ujedno postavio i svoj lični rekord u bacanju vorteksa sa ostvarenim rezultatom 56.20 metara. Kod starijih pionira Darko Dimitrov je osvojio srebro u trci na 100 metara, a Martin Hristov bronzu u bacanju kugle.

U konkurenciji Atletskih škola „B“, Julijan Todorov je bio treći u skoku u dalj, dok su Nikola Stojčev i Miljan Cekov u konkurenciji Atletska škola „A“ zauzeli treće mesto u bacanju vorteksa, odnosno drugo u trci na 300 metara.

Trener mladih bosilegradskih atletičara Sreten Mihalov kaže za FAR da je izuzetno zadovaljan ostvarenim rezultatima svojih atletičara, kao i celekupnom organizacijom ove atletske smotre u Nišu.

 A. Todorov

Foto: S. Mihalov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar