a
 

Ministar Branko Ružić otvara u Dimitrovgradu 26. jula zonu besplatnog interneta i Uslužni centar Opštinske uprave

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije Branko Ružić boraviće u sredu 26. jula u Dimitrovgradu, povodom svečanog otvaranja zone besplatnog bezičnog interneta u nargadnoj igri „Uzmi račun i pobedi“,  saopšteno je iz kabineta predsednika opštine.

Tokom posete ministar Ružić će otvoriti zonu besplatnog interneta u centru grada na trgu Zorana Đinđića i Uslužni centar Opštinske uprave u Balkanskoj ulici br. 7.

Planirano je i potpisivanje ugovora o dodeli sredstava u akciji „Uzmi račun i pobedi“ u Edukativno-obrazovnom centru, gde će se ministar državne uprave i lokalne samouprave obratiti medijima.

P. Videnov

Foto: nedeljnik.rs

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar