a
 

Turnir „Dimitrovgrad 2017“: Večeras poslednje kolo pozivnog dela turnira

U tradicionalnom delu turnira „Dimitrovgrad 2017“ u malom fudbalu poznati su svi učesnici polufinala. To su „Hepi Stars“ – „MFK Bulgari“ i „Mlekara Stara planina“ – „My Place“

Ekipa „My Place“ sinoć je u poslednjem četvrtfinalnom susretu savladala „Hepines“ sa 2:1 i na taj način se priključila ostalim polufinalistima.

Sinoć su odigrana i 3 susreta u pozivnom delu turnira i sada su već poznate dve ekipe koje sigurno idu u polufinale. To su „Hotel Sax Balkan“, koji je sinoć pobedio „Levski“ sa 6:1 i „Stovarište Stojanović“ posle pobede nad ekipom „UNSS“ od 3:0.

Prvi susret, koji su odigrali „UNSS“ i „Vavilon Bela Palanka“ završen je nerešeno 1:1. Jedino je izvesno da je „Stovarište Stojanović“ obezbedilo prvo mesto na tabeli sa 12 bodova, iako imaju da odigraju još jednu utakmicu večeras protiv ekipe „Evrogas“, kojoj je pobeda neophodna za prolaz u polufinale.

Ekipa „UNSS“ iz Sofije mogla bi da bude najveći gubitnik ovog turnira. Imala je priliku da pobedom nad ekipom iz Bele Palanke ode u polufinale, ali su i pored vođstva i igrača više uspeli da prime gol u poslednjim momentima susreta i da sebi zakomplikuju život. U susretu protiv „Stovarišta Stojanović“ jednostavno nisu imali šanse.

U finale turnira u konkurenciji veterana juče se plasirala ekipa „D’Artanjan“, koja je sa 7:0 savladala „Kazablanku“.

Evo i rasporeda utakmica za večeras:

19:00 mlađi pioniri ½ finale „Mapet šou“ – „Balkanski 2“

19:40 mlađi pioniri ½ finale „KMF Pirot“ – „Balkanski 1“

20:20 stariji pioniri utakmica za treće mesto  „Mapet šou“ – „ŽFK Jedinstvo Saks Balkan“

21:10 pozivni deo turnira „Evrogas“ – „Stovarište Stojanović“

22:00 pozivni deo turnira „Levski Sofija“ – „Mlekara Stara planina“

U galeriji fotografija možete pogledati delić atmosfere sa prethodne večeri na turniru.

 Т. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar