Ekipe „Komunalca“ na terenu: Nakon „Sutjeske“ sledi privođenje kraju radova u ulici „Vasil Levski“, a od septembra radovi i u ulici „8.mart“

U ulici „Sutjeska“ u Dimitrovgradu nakon rekonstrukcije vodovodne mreže (primarni vod, sekundarni vod i individualno priključivanje) u toku ove nedelje izvršeni su radovi na saniranju puta i presvlačenju asfalta u punom profilu na potezu od mlekare “Stara planina” do raskrsnice sa ulicom „Pasterova“, u dužini оd oko 450 metara. Izvođač radova je preduzeće „Drumovi A&D“ iz Pirota.

Ukupna vrednost celokupnih radova u ulici „Sutjeska“ je oko 7,5 miliona dinara obezbeđenih iz budžeta Komunalca, kaže za FAR Vasil Taškov, tehnički rukovodilac JP “Komunalac” iz Dimitrovgrada.

U toku su i završni radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici „Vasil Levski“, nakon kojih će uslediti asfaltiranje u punom profilu. Takođe, planom je predviđeno da tokom septembra meseca krenu i radovi na zameni vodovodne mreže (sekundarna mreža i individualno priključivanje) u ulici „8. mart“, kao i krpljenje rupa na asfaltu, istakao je Taškov.

  A. Todorov

Foto: Martin Georgiev/Aleksandar Todorov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar