a
 

Milica Stoicev i Andrea Sergijev osvojile 3 medalje u Gornjem Milanovcu

U trećem kolu Letnje lige centralne Srbije za mlade Atletskog saveza centralne Srbije serije “Kad nema tartana”, koje je u 29. jula održano u Gornjem Milanovcu, članice atletskog kluba “Balkan” osvojle su 3 medalje.

Milica Stoicev osvojila je srebro u skoku u dalj i bronzanu medalju u trci na 100 metara, u konkurenciji starijih pionirki, a Andrea Sergijev osvojila je srebrnu medalju kod mlađih pionirki u skoku u dalj.

 T. Aleksov

Foto: AK “Balkan”

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar