Andrea Sergijev donela dve medalje iz Smederevske Palanke

Andrea Sergijev, članica atletskog kluba „Balkan“, osvojila je dve medalje na poslednjem mitingu Letnje lige Atletskog saveza centralne Srbije, koji je proteklog vikenda održan u Smederevskoj Palanci. Andrea je rezultatom od 9,2 sekunde osvojila drugo mesto i srebrnu medalju u trci na 50 metara sa preponama, a u skoku u dalj je sa 4 metra i 42 centimetra bila treća.

Marija Stankov je u skoku u dalj osvojila peto meso, dok je treća takmičarka atletskog kluba „Balkan“, Lena Petrović, u trci na 50 metara sa preponama zauzela peto mesto.

T. Aleksov

Foto: Iz albuma Jelene Petrović

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Ostavi komentar