a
 

U ulici „8. mart“ u Dimitrovgradu u toku radovi na zameni vodovodne mreže

Početkom ove nedelje u ulici „8. mart“ u Dimitrovgradu započeti su radovi na zameni vodovodne mreže u dužini od 300 metara. Rok za završetak radova je mesec dana, a izvođač je JP „Komunalac“ iz Dimitrovgrada.

„U okviru planiranih aktivnosti za 2017. godinu ove nedelje krenuli smo sa radovima u ulici „8.mart“. Na istom principu, kao što smo radili i ostale ulice u gradu, biće urađena i ova ulica. Znači, radiće se Individualno priključivanje na vodovodnu mrežu, kao i krpljenje rupa na asfaltu do raskrsnice sa Hilandarskom, a u nastavku ulice uslediće radovi na saniranju puta i asfaltiranje u punom profilu“, kaže za Far Vasil Taškov, tehnički rukovodilac JP „Komunalac” iz Dimitrovgrada.

Tokom  ove godine ekipe Komunalca uradile su zamenu vodovodne mreže  u ulicama „Sutjeska“ i „Vasil Levski“.

 A. Todorov

Foto: Petar Videnov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar