a
 

Zbog povećanog broj vozila na putevima u Srbiji moguća duža zadržavanja na naplatnim stanicama

Poslednji dani letnjeg raspusta raspusta i kraj avgusta su jedan od razloga za pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji. Prema informacijama iz Auto-moto saveza Srbije zbog povećanog broja vozila na saobraćajnicima moguća su i duža zadržavanja na naplatnim stanicama, a naročito na naplatnoj stanici Sirig gde je zadržavanje često promenljivo.

Prema poslednjim informacijama iz JP „Putevi Srbije“ zadržavanja na naplatnim stanicama u Srbiji su od 5 do 10 minuta. Iz Uprave granične policije informacija, da nema dužih zadržavanja na graničnim prelazima.

P. Videnov (izvor: AMSS/Beta)

Foto: Danijela Apostolov Videnov

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar