Karatisti „Caribroda“ osvojili 17 medalja u Boru

Karatisti „Caribroda“ osvojili su 17 medalja, 7 zlatnih, 3 srebrne i 7 bronzanih iz ukupno 18 nastupa na 37. izdanju „Kupa bakra“ (Copper cup) koji je održan danas u Boru. U ukupnom plasmanu u konkurenciji 19 klubova i preko 200 takmičara Karate klub „Caribrod“ iz Dimitrovgrada zauzeo je drugo mesto.

U pojedinačnoj konkurenciji zlato je pripalo Marku Todorovu, Urošu Lekovu, Sofiji Rangelov, Eleni Kamenov i Andriji Stankovu. Srebrnim odličjem okitili su se Marko Iliev i Sandra Ilijev, dok su bronzane medalje osvojili Marko Pejčev, Vanja Gorčev, Teodora Stankov, Aleksandar Takov, Marko Vacev, Lazar Rangelov i Vuk Stamenković, kome je pripao pehar kao najmlađem takmičaru turnira.

U ekipnoj konkurenciji zlatne medalje uzeo je kata tim pionirki u sastavu  Elena Kamenov, Kristina Gocev i Sandra Ilijev, kao i kata tim kadetkinja  u kojem su bile Sofija Rangelov, Vanja Gorčev i Teodora Stankov. Kata tim pionira Marko Ilijev, Lazar Rangelov i Andrija Stankov osvojio je srebrno odličje.

Turnir u gradu bakra organizovao je Karate klub „Bor“, Karate savez uže Srbije i Karate federacija Srbije.

 A. Todorov ( Izvor: Karate klub Caribrod – Dimitrovgrad)

Foto: Karate klub Caribrod – Dimitrovgrad

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar