a
 

Dani otvorenih vrata sa inspektorima u „Nišavskoj dolini“

U okviru projekta USAID-a „Za bolje uslove poslovanja“, Ugovorna okružna privredna komora Pirot organizovaće u petak, 20. oktobra u etno kompleksu “Nišavska dolina” u Pirotu “Dane otvorenih vrata sa inspektorima”. Biće to prilika da se privrednici iz okruga detaljnije upoznaju sa ulogom inspekcija u okviru novog Zakona o inspekcijskom nadzoru.

Kako je najavljeno, poljoprivredni, sanitarni, turistički, tržišni, veterinarski, vodni, šumarski i inspektori rada Pirotskog upravnog okruga  biće na raspologanju da razjasne nedoumice, posavetuju privrednike i daju im preporuke u cilju unapređenje njihovog poslovanja i otklanjanja eventualnih propusta u radu.

Početak susreta zakazan je za 12:00 sati, a učesnicima skupa obratiće se Sonja Stanišić iz USAID-a i dr Dragan Kostić, predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot i direktor Slobodne zone Pirot.

P. Videnov

Foto: fejsbuk stranica etno kompleksa „Nišavska dolina“

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar