a
 

“Sportsko-turistički centar Caribrod” predstavio turističke potencijale Dimitrovgrada u Sofiji

U glavnom gradu Bugarske juče je održana konferencija na kojoj je predstavljena aktuelna turistička ponuda Beograda. U Sofiji su se, pored Turističke organizacije iz Beograda, predstavili i Grad Niš, Hotel “Stara Planina” na Jabučkom ravništu, kao i “Sportsko-turistički centar Caribrod”.

Prema rečima Andrijane Najdenov, realizatora turističkog programa “STC Caribrod”, na konferenciji su promovisani turistički potencijali opštine Dimitrovgrad, kao i manifestacija “Dani caribrodske šušenice”, koja će ove godine biti održana 18. novembra.

Na održanim sastancima sa turističkim agencijama iz Bugarske sklopljeni su ugovori o daljoj saradnji i organizovanju stalnih vikend-tura do Dimitrovgrada. Takođe, postoji veliko interesovanje za “Dane caribrodske šušenice”, a kako otkriva Najdenova, desetak agencija iz Bugarske već je formiralo grupe za posetu manifestaciji.

D. Jelenkov

Foto: STC Caribrod

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Bez komentara

Ostavi komentar