a
 

Posle istorijske prve pobede za stonotenisere “Caribroda” usledila 2 poraza u ligi

Stonoteniski klub „Caribrod“ danas je u sportskoj hali u Dimitrovgradu bio domaćin prvog ligaškog turnira regionalne stonoteniske lige Niš grupa “A-1”. U prvom, istorijskom susretu, dimitrovgradski stonoteniseri ostvarili su i prvu pobedu. Savladana je ekipa “Železničar 2” iz Niša, a prvu pobedu ostvario je Aleksandar Sokolov.

“Caribrod” je pobedio ekipu iz Niša sa 4:1 u mečevima, a u drugom i trećem kolu turnira, istim rezultatom poražen je od ekipa “Vlasina” i “Radnički” iz Niša, koje su posle 3 kola neporažene.

Najuspešniji igrač dimitrovgradske ekipe bio je Aleksandar Sokolov, koji je ostvario 3 pobede.

Naredna 2 kola prvenstva stonoteniske lige Niš grupa “A-1” odigraće se krajem novembra, takođe po turnirskom sistemu.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar