Prvi zvanični nastup bosilegradskih stonotenisera na ligaškom turniru Regionalne lige Niš grupa “A-1” u Dimitrovgradu

Stonoteniski klub „Mladost“ iz Bosilegrada upisao je prvi zvanični nastup u svojoj istoriji na prvom ligaškom turniru Regionalne lige Niš grupa”A-1″ za seniore koji je odigran 22. oktobra u sportskoj hali u Dimitrovgradu. Bosilegradski stonoteniseri zabeležili su tri poraza od Vlasine 4:0, pirotskog i niškog Radničkog istovetnim rezultatom 4:2.

Povodom prvog učešća STK „Mladosti“ na nekom zvaničnom takmičenju trener Nikola Taleski iznosi za FAR svoje utiske.

„Želeo bih da naglasim da je turnir u Dimitrovgradu za naš klub bio debitantsko takmičenje u seniorskoj kategoriji, tako da uprkos porazima koje smo pretrpeli uglavnom zbog neiskustva, mogu da budem zadovoljan našim izdanjem ovde. Nastavićemo sa treninzima kako bi podigli formu za nastavak prvenstva, a vrednim radom doći ći i rezultati.

Već od narednog turnira imam u planu da seniorskoj ekipi pridodam i dvojicu talentovanih mladih stonotenisera Nikolu Zaharijeva i Luku Nikolova koji će sigurno predstavljati budućnost našeg kluba“, kaže Taleski.

Krajem novembra nastavlja se prvenstvo stonoteniske lige Niš grupa “A-1” koje će se takođe igrati po turnirskom sistemu.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar