a
 

Opština Dimitrovgrad raspisala konkurs za dodelu studentskih stipendija

Opština Dimitrovgrad raspisala je konkurs za dodelu stipendija studentima sa teritorije opštine Dimitrovgrad za školsku 2017/2018. godinu.

Ove godine biće podeljena ukupno 31 stipendija – 18 redovnih i 13 posebnih. Kada je reč o redovnim stipendijama, predviđeno je šesnaest stipendija za studente osnovnih akademskih studija i dve za master i(li) doktorske studije, dok će posebne stipendije moći da dobije petoro studenata prve godine studija, šestoro studenata osnovnih akademskih studija i dva studenta koji su na master, odnosno doktorskim studijama.

Iznos stipendija je 8.000 dinara, a biće isplaćivane u deset mesečnih rata. Rok za prijavu na konkurs je 30 dana od dana objavljivanja konkursa, odnosno do 15. decembra.

Detaljne informacije o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji, kao i formulari za prijavu, mogu se naći na zvaničnom sajtu opštine Dimitrovgrad.

D. Jelenkov

Foto: Dijana Jelenkov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Bez komentara

Ostavi komentar