U Pirotu održan sastanak Programskog i Organizacionog odbora Međunarodne konferencije „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“

Sastanak Programskog i Organizacionog odbora međunarodne naučno-stručne konferencije „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“, koja će biti održana 2. decembra u Pirotu, u prostorijama Privredne komore Pirot danas je održan u sastanku. Dogovoreni su detalji vezani za plenarno izlaganje i izdavanje Zbornika radova konferencije, na kojoj će biti predstavljeno više od 50 radova blizu 90 autora sa uglednih obrazovnih institucija iz Makedonije, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Poljske, Češke, Kine, Grčke, Bugarske, Libije i Srbije.

Sastanku su prisustvovali dr Dragan Kostić, predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot, Slobodanka Kojić iz Privredne komore Srbije, predstavnici Programskog odbora prof. dr Dragan Mihajlović, dekan Fakulteta za menadžment Zaječar i prof. dr Petar Anđelković, Filozofski fakultet Univerziteta u Prištini, Kosovska Mitrovica, kao i predstavnici Organizacionog odbora konferencije prof. dr Bojan Đorđević Fakultet za menadžment Zaječar, mr Goran Stamenović, Univerzitet Metropolitan, Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika Pirota i Aleksandar Simonović, predsednik Organizacionog odbora.

Izvor i foto: Ugovorna okružna privredna komora Pirot

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar