a
 

Zabavno-humoristični program „Kocka je bačena“ 12. decembra pred publikom u Dimitrovgradu

U utorak, 12. decembra, u holu Centra za kulturu u Dimitrovgradu ljubitelji pozorišta i humora moći će da pogledaju zabavni program pod nazivom „Kocka je bačena“.

Prema rečima rukovodioca pozorišta „Hristo Botev“ Delče Gigova, reč je o zabavno-humorističnom performansu koji izvode glumci dimitrovgradskog pozorišta. Organizator i nosilac projekta je Udruženje „Vizija“ iz Pirota, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

U programu učestvuju dobro poznati dimitrovgradski glumci: Nadica Ivanov, Milan Andrejević, Srđan Hristov, Miloš Georgijev, Jelena Kitanov, kao i Delča Gigov, koji je takođe i režiser predstave. U osnovi programa, otkriva Gigov, jeste jedan stariji tekst Momčila Andrejevića, pri čemu je finalni tekst predstave svojevrstan kolektivan proizvod, nastao zajedničkim trudom njenih aktera.

Početak predstave zakazan je za 19:30 časova, a ulaz je slobodan.

Nakon premijere u Dimitrovgradu, „Kocka je bačena“ biće predstavljena i pred publikom u pirotskom Narodnom pozorištu u četvrtak, 14. decembra, takođe sa početkom u 19:30.

D. Jelenkov

Foto: Dijana Jelenkov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Bez komentara

Ostavi komentar