a
 

Rok za prijavu na konkurs Opštine Dimitrovgrad za studentske stipendije ističe u petak

Rok za prijavu na konkurs za dodelu stipendija studentima sa teritorije opštine Dimitrovgrad ističe u petak, 15. decembra.

Prijava sa potrebnom dokumentacijom podnosi se kancelariji Odseka za društvene delatnosti ili putem pošte na adresu: Opština Dimitrovgrad, Balkanska 2, 18320 Dimitrovgrad (Odseku za društvene delatnosti), sa naznakom – Za studentsku stipendiju.

Nakon razmatranja podnetih prijava predlog liste kandidata biće istaknut na oglasnoj tabli SO i na sajtu opštine Dimitrovgrad do 22. decembra 2017. godine. Rok za podnošenje prigovora je pet dana od objavljivanja predloga liste, nakon čega će do 29. decembra biti utvrđena i objavljena i konačna rang-lista.

Podsetimo, Opština Dimitrovgrad ove godine će podeliti ukupno 31 stipendiju – 18 redovnih i 13 posebnih, u iznosu od 8.000 dinara u deset mesečnih rata. Redovne stipendije moći će da dobije 16 studenata osnovnih akademskih i dvoje studenata master i(li) doktorskih studija, a posebne – pet studenata prve godine, šest studenata osnovnih akademskih studija i dva studenta koji su na master, odnosno doktorskim studijama.

Dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona 010/361-560, kao i na sajtu opštine Dimitrovgrad.

D. Jelenkov

Foto: Dijana Jelenkov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Bez komentara

Ostavi komentar