Veterani iz Pirotskog okruga i ŽFK „Jedinstvo 2014“ iz Pirota uspešni na turniru u malom fudbalu u bugarskom gradu Etropole

U bugarskom gradu Etropole proteklog vikenda održan je 12. turnir u malom fudbalu u konkurenciji veterana i mlađih kategorija. Kod veterana učešće je uzelo 9 ekipa, od čega 4 iz Pirotskog okruga među kojima „Zadrugar“ iz Krupca, „Lužnica“ iz Babušnice, „Balkanski“ iz Dimitrovgrada i „Dinamo“ iz Velikog Suvodola. Najbolji plasman ostvarila je ekipa „Lužnice“ koja je u finalu izgubila od „Olimpijeca“ iz Praveca rezultatom 6:1.

Saša Madić iz Zadrugara, dobio je nagradu za najboljeg golmana, Milan Milojković iz Lužnice za najkorisnijeg timskog igrača, dok je ekipi Dinama iz Velikog Suvodola pripao pehar za fer plej.

Kod mlađih kategorija – 2003. godište i mlađe, u konkurenciji dečaka najbolja je bila ekipa „CSKA-1“ iz Sofije, dok je kod devojčica prvo mesto ubedljivo osvojila ekipa ŽFK „Jedinstvo 2014“  iz Pirota.

Ekipa „Jedinstva“ osvojila je i tri pojedinačne nagrade – za najboljeg trenera, najboljeg golmana i najboljeg strelca turnira.

 A. Todorov

Foto: pixabay.com

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar