a
 

Atletski klub “Balkan” nastupio na mitingu u Beogradu

Atletičari atletskog kluba “Balkan” iz Dimitrovgrada juče su u Beogradu učestvovali na mitingu koji je u čast Mihajla Švrake, dugogodišnjeg trenera Dragutina Topića, organizovao atletski klub “Top Džamp”.

Andrea Sergiev osvojila je šesto mesto u skoku u vis sa preskočenih 140 centimetara u konkurenciji pioniriki, kod pionira, Andrija Stoilković je osvojio sedmo mesto u skoku u dalj, skokom od 4,97 metara, a u istoj disciplini kod mlađih pionirki, Marija Stankov je zauzela sedmo mesto skokom od 4,27 metara.

Т. Aleksov

Foto: AK “Balkan”

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar