a
 

Grad Pirot raspisao Javni poziv za učešće na Konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja za 2018. godinu

Grad Pirot raspisao je Javni poziv za učešće na Konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja za 2018. godinu.

Za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja u predstojećoj godini iz budžeta Grada Pirota izdvojeno je ukupno 24.000.000 dinara, pri čemu je najmanji iznos sredstava koja mogu biti odobrena po projektu 30.000, a najveći 10.000.000 dinara.

Pravo na učešće imaju izdavači medija upisani u Registar medija koji se vodi u Agenciji za privredne registre, kao i pravna lica, odnosno preduzetnici koji se bave proizvodnjom medijskih sadržaja i koji prilože dokaz da će sufinansirani sadržaj biti realizovan putem medija upisanog u Registar medija. Zainteresovani mogu konkurisati samo sa jednim projektom, a ako je učesnik u konkursu izdavač više medija, moguće je konkurisati jednim projektom za svaki medij.

Prijava i potrebna dokumentacija mogu se dostaviti najkasnije do 29. januara 2018. godine. Odluku o raspodeli sredstava donosi gradonačelnik Grada Pirota na osnovu obrazloženog predloga komisije, a odluka će biti doneta najkasnije u roku od 90 dana od dana zaključenja konkursa i objavljena na sajtu Grada Pirota.

Kompletan tekst konkursa, kao i potrebni obrasci, mogu se naći na sajtu pirot.rs.

D. Jelenkov (Izvor: pirot.rs)

Foto: Slaviša Milanov

 

Bez komentara

Ostavi komentar