a
 

“Zimska škola sporta“ za decu od 5. do 17. februara u sportskoj hali u Dimitrovgradu – Zastupljeno 11 sportova

U organizaciji Ustanove za sport i turizam Sportsko turistički centar „Caribrod“ od 5. do 17. februara u sportskoj hali u Dimitrovgradu biće održana “Zimska škola sporta“ za decu uzrasta od 6 do 12 godina. Ukupno će biti zastupljeno 11 sportova među kojima su fudbal, košarka, atletika, odbojka, karate, rukomet, šah, stoni tenis, tenis, klizanje i plivanje.

Trajanje sportskih aktivnosti je 45 minuta po jednom sportu, a u jednom danu biće predstavljene tri sportske aktivnosti. Prvog dana škole, u ponedeljak, 5. februara sa početkom od 10:00 časova na programu će biti fudbal, atletika i stoni tenis. Upis polaznika škole čiji je broj ograničen vrši se lično u prostorijama STC-a ili na sledeće brojeve telefona 010-361-134; 0659585705; 063435174.

U priloženom plakatu pogledajte satnicu i raspored svih sportova za vreme trajanja škole.

 A. Todorov (Izvor: Fejsbuk stranica JU „Sportsko turistički centar Caribrod„ – Dimitrovgrad)

Foto i plakat: Aleksandar Todorov / JU „Sportsko turistički centar Caribrod“ – Dimitrovgrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar