a
 

Loza Mitov iz Dimitrovgrada dobitnik automobila “Fiat 500L”

Loza Mitov (68) iz dimitrovgradskog naselja Beleš dobitnik je automobila “Fiat 500L” u prvom izvlačenju ovogodišnje nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”.

U izjavi za portal FAR njen sin Dragan Mitov je kazao da on i njegova majka redovno igraju raznovrsne nagradne ige “Bingo”, “Loto” i “Greb-Greb” i da se raduju ovom vrednom dobitku.

Pre nekoliko godina Loza je na “Bingu” osvojila robnu nagradu (led televizor, DVD plejer, min-liniju, digitalni aparat i kameru), a Dragan je osvajao i manje novčane nagrade.

Dragan Mitov, koji radi kao pregledač kola na železničkoj stanici u Dimitrovgradu, vozi auto marke “Renault 18” star 30 godina i očekuje da će zajedno  sa majkom koristiti novi automobil.

Od oko 2 miliona pristiglih koverata iz raznih krajeva Srbije u prvom izvlačenju igre “Uzmi račun i pobedi” dvosoban stan u naselju Braće Jerković u Beogradu dobila je Dejana Lukić iz Zemuna, a izvučeno je 12 automobila “Fiat 500l” i po 10 vaučera “Tehnomanije” i “DIS-a”.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Srbije, nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” i Radio-televizije Srbije.

Cena novog automobila “Fiat 500L” na tržištu je oko 14.000 evra, a ekipa portala FAR čestita srećnim dobitnicima.

P. Videnov

Foto: iz albuma porodice Mitov

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar