a
 

U Pirotu uhapšeni osumjičeni za krađe i nanošenje teške telesne povrede

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su N. J. (1987) iz Pirota, a protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više teških krađa i krađa, saopštila je Policijska uprava Pirot.

Sumnja se, navodi se u saopštenju, da su oni u prethodna četiri meseca provalili u više kuća na području Pirota iz kojih su ukrali kazane za pečenje rakije, motorne testere i drugi alat, a iz osnovne škole u selu Sukovo ukrali ogrevna drva.

Policija je deo ukradeih predmeta pronašla i vratila vlasnicima.

Pripadnici MUP-a u Pirotu uhapsili su A. V. (1988) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da je on juče pozvao dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca i odvezao ga automobilom izvan grada, a potom mu oštrim predmetom naneo tešku telesnu povredu u ruku.

Kako se naovodi u saopštenju, po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.

Izvor: PU Pirot

Foto: mup.gov.rs

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar