Kupališna sezona počinje 15. juna – SP u fudbalu na video bimu na kupališnom kompleksu u SC “Park“

Sezona kupanja na kupališnom kompleksu u Sportskom centru “Park“ u Dimitrovgradu biće zvanično otvorena 15. juna, a prvog dana ulaz će biti slobodan. Bazeni će biti dostupni kupačima do početka nove školske godine svakog dana u periodu od 10:00 do 19:00 časova.

Vasil Andrejev, direktor Sportsko turističkog centra „Caribrod“ rekao je za FAR da je sve spremno za početak nove sezone kupanja, a cene karata biće nepromenjene u odnosu na prošlu godinu.

„Cena dnevne ulaznice za odrasle koštaće 150 dinara do 15:00 časova, a posle toga 100 dinara. Ulaznice za decu od 8 do 12 godina biće 80 dinara, dok će za decu do 7 godina starosti uz pratnju punoletnog lica ulaz biti besplatan. Ulaz neće plaćati ni osobe sa invaliditetom, ratni vojni invalidi i porodice palih boraca, kao i učenici koji su u ovoj školskoj godini ostvarili prosek 5,00. Što se tiče vode u bazenima, ona je čista i bakteriološki ispravna i ispitana od strane Zavoda za Javno zdravlje iz Pirota“ – istakao je Andrejev.

Andrejev je takođe najavio raznovrstan program aktivnosti na kupališnom komleksu tokom leta.

„Kao i prethodne, i ove godine će biti organizovana obuka plivanja za decu predškolskog uzrasta pa sve do 11 godina starosti, koja će početi 1. jula. Takođe, biće tu još aktivnosti za koje će građanstvo biti pravovremeno obavešteno putem medija. Ovog leta u centru pažnje biće Svetsko prvenstvo u fudbalu, a naši posetioci će imati mogućnost praćenja mečeva na video bimu. Ovom prilikom bih pozvao sve zainteresovane sugrađane i goste da u nedelju u 14:00 časova dođu na kupališni kompleks i da zajedno pratimo meč naše fudbalske reprezentacije sa Kostarikom“ – zaključio je direktor STC-a.

 A. Todorov

Aleksandar Todorov

 

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar