Na Gradini kod turskog državljanina zaplenjeni marihuana i ekstazi

Carinici su tokom proteklog vikenda u saradnji sa policijom, na tri granična prelaza, zaplenili manju količinu heroina, marihuane i tableta ekstazija.

Kada su zbog potrebe za pojačanim nadzorom putnika koji izlaze iz zemlje, ali i na osnovu analize rizika, carinici na izlaznoj strani prelaza Gradina kod Dimitrovgrada 16. juna odlučili da detaljno pregledaju „tojotu“ nemačkih registarskih oznaka, kao i putnika i njegov prtljag, imali su dobar osećaj.

Iako je 47-godišnji vozač, inače turski državljanin, carinicima rekao da nema ništa da prijavi, pregled automobila demantovao je njegove reči. Tada je ispod vozačevog sedišta pronađena plastična činija u kojoj se nalazilo nekoliko PVC kesica ispunjenih marihuanom.

Droga je otkrivena i u kutiji od cigareta, ali i u ličnom prtljagu, gde su carinici, otvorivši još jednu plastičnu činiju, u njoj pronašli još nekoliko PVC kesica sa istim sadržajem. Takođe, u jednoj kesi je nađena i kutija sa rizlom i lulom za konzumiranje ovog narkotika.

To, međutim, nije bilo sve. Prilikom merenja zaplenjene marihuane, otkrivena je i kesica u kojoj se nalazila 61 tableta ekstazija.

 Izvor i foto: Uprava carina 

 

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar