„Sedmojulski sportski susreti“ u Trnskim Odorovcima okupili 90-ak takmičara iz Dimitrovgrada, Pirota, Bosilegrada i Zvonačkog kraja

U dimitrovgradskom selu Trnski Odorovci 6. jula održana je sportska manifestacija „Sedmojulski sportski susreti“ koju su zajednički organizovali Mesna zajednica Trnski Odorovci, „Sportsko turistički centar Caribrod“ i Atletski klub „Balkan“ pod pokroviteljstvom opštine Dimitrovgrad.

Na sportskoj priredbi u dvorištu škole u ovom selu učesvovalo je oko 90 takmičara iz Dimitrovgrada, Pirota, Bosilegrada i Zvonačkog kraja. Oni su se nadmetali u sledećim sportovima – mali fudbal, šah, stoni tenis i atletskim disciplinama – trke na 800 i 2000 m, bacanje vorteksa i skok u dalj.

Jedan od organizatora susreta Aleksandar Markov kaže za FAR da je izuzetno zadovoljan kako organizacijom, tako i odazivom mladih na ovoj sportskoj smotri i dodao da su svi prisutni poneli lepe utiske kući. Markov je takođe izrazio nadu da će „Sedmojulski sportski susreti“ u selu Trnski Odorovci postati tradicionalni i da će se već od sledeće godine povećati masovnost ovog sportskog događaja.

Na susretima u Trnskim Odorovcima prisustvovali su i Nikolaj Kolev, opunomoćeni ministar Generalnog konzulata R. Bugarske u Nišu, Boban Petrov, pomoćnik predsednika opštine Dimitrovgrad, Vasil Andrejev, direktor STC-a, Katarina Simeonov, direktor osnovne škole „Hristo Botev“ i Ilija Notev, predsednik MZ Trnski Odorovci.

  A. Todorov

Foto: Fejsbuk stranica JU “Sportsko turistički centar Caribrod“

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar