Odličan nastup mladih tenisera „Caribroda“ u Zaječaru: Luka Pešić osvojio turnir, Nemanja Iliev zauzeo treće mesto

Sedmogodišnji Luka Pešić, član Teniskog kluba „Caribrod“ iz Dimitrovgrada osvojio je teniski turnir crvenog nivoa za dečake i devojčice uzrasta do 10 godina koji je 14. jula održan u Zaječaru. Mladi dimitrovgradski teniser je u finalu bio bolji od domaćeg tenisera člana AS „Timok“ Uroša Miloševića rezultatom 2:0, po setovima 5:3, 5:4.

Nemanja Iliev, osvajač trećeg mesta

Zapažen rezultat na teniskoj smotri za decu osvario je još jedan član Caribroda Nemanja Iliev koji se je plasirao u polufinale glavnog dela turnira i time zauzeo treće mesto.

Trener Toni Denković i Luka Pešić, pobednik turnira

Trener u TK „Caribrod“ Toni Denković nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima svojih pulena.

„Prezadovoljan sam izdanjem svojih dečaka na teniskom turniru u Zaječaru, koji su po ko zna koji put još jednom pokazali odličnu igru i zasluženo osvojili nova odličja. Svi ovi rezultati su rezultat njihovog profesionalnog odnosa prema treninzima gde pokazuju veliki trud, zalaganje i posvecenost. Luka je zaista odigrao na fascinantan način ovaj turnir, uprkos tome što je u klubu svega pet meseci. On će nastaviti u istom ritmu i njegovo vreme tek predstoji. Što se tiče Nemanje, ovo mu je jedno od najboljih izdanja na turnirima do sada. On ima nepunih sedam godina i još uvek nije krenuo u skolu, ali je redovan i posvećen na treninzima, što daje dobre rezultate. Ovim putem zahvalio bih se lokalnoj samoupravi Dimitrovgrada koja nas je još jednom podržala i finansijski pomogla naše učešće na turniru u Zaječaru“ – istakao je Denković

Sledeći izazov koji bi trebalo da imaju dimitrovgradski teniseri je turnir crvenog nivoa krajem jula u Jagodini, ali je nadmetanje pod znakom pitanja zbog organizatora. Takmičari Teniskog kluba „Caribrod“ svakako će nastupiti 18. avgusta na turniru u Sokobanji u organizaciji TK „Lapčević“.

  A. Todorov

Foto: Toni Denković

Tekst je deo projekta „Demokratsko društvo – informisan građanin“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2018. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar