a
 

U toku radovi na vodovodnoj mreži u ulici „Svetosavska“ u Dimitrovgradu

Sredinom nedelje u ulici „Svetosavska“ u Dimitrovgradu je počela rekonstrukcija vodovodne mreže, nakon čega će uslediti asfaltiranje. Radove izvodi Javno preduzeće „Komunalac“, a ukupna njihova vrednost je 6 miliona dinara sa PDV-om, rekao je za FAR Saša Aleksov, direktor „Komunalca“.

Aleksov je istakao da se u Svetosavskoj ulici u dužini od 450 metara radi zamena vodovodne mreže, što podrazumeva menjanje starih pocinkovanih i postavljanje novih polietilenskih cevi, prečnika 2 cola i dodao da se radovi izvode prema planu i programu „Komunalca“ za 2018. godinu.

Kompletan završetak radova u ovoj ulici treba očekivati za mesec dana, nakon čega će ekipe „Komunalca“ početi radove na zameni vodovodne mreže i asfaltiranju u ulicama „Hilandarska“ i „Vlasaki Aleksov“.

  A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

 

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar